Időjárás-jelentés

Brutál hőhullám érkezik nemsokára

Folyamatosan melegszik a levegő, sőt a legfrissebb számítások alapján térségünkbe nem érkezik lehűlést hozó front, így egyre inkább elviselhetetlenebb lesz a meleg.

2017.07.29 11:10ma.hu

Jövő héten komoly hőhullámban lesz részünk. Hétfőn zavartalan napsütésre, forróságra készülhetünk. Csapadék nem várható - írja előrejelzésében az eumet.hu. Kedden tovább melegszik a levegő, döntően 35 fok felett alakul a délutáni csúcsérték, és derült idő ígérkezik. Szerdától a hét legvégéig a legfrissebb számítások alapján térségünkbe nem érkezik lehűlést hozó front, így még tovább fokozódik a nagy meleg. Általában derült, illetve mérsékelten felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. A maximum hőmérséklet a napok múlásával egyre többfelé érheti el a 40 fokot.

A Köpönyeg előrejelzése is azt mondja, hogy keddtől péntekig napokon át marad a forróság 35 fok körüli maximumokkal. Csapadékra nem kell számítani. Sok napsütés várható, a szél csak néha élénkül meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.