Időjárás-jelentés

Országos a hőség

Keddtől péntekig napokon át marad a forróság 35 fok körüli maximumokkal.

2017.07.29 08:37ma.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szombaton országszerte sok lesz a napsütés, csak kevés gomolyfelhő képződik, csapadékmentes idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 között várható. Késő estére 19, 25 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap a többórás napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és főleg a Dunántúlon frissítő zápor, zivatar is kialakulhat. A déli szél megélénkül, zivatar környezetében viharossá fokozódik. Országos hőség lesz 30 fok feletti értékekkel - írja a Köpönyeg előrejelzésében.

Hétfőn derült, száraz, igen meleg idő lesz. A csúcshőmérséklet eléri a 32-38 fokot. A DNy- szél megélénkül.

Keddtől péntekig napokon át marad a forróság 35 fok körüli maximumokkal. Csapadékra nem kell számítani. Sok napsütés várható, a szél csak néha élénkül meg.

Az aktuális időjárás


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.