Időjárás

Hamarosan visszatér a strandidő!

Ma még legyen Önöknél esernyő!

2017.07.27 09:04ma.hu

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég. A Dunántúlon délelőtt többfelé lehet eső, zápor, máshol elszórtan fordul elő zápor, esetleg zivatar. Az ÉNy-i szél ismét megerősödik. Csak 20 és 26 fok között alakulhat a hőmérséklet délután. A Köpönyeg.hu jóslata szerint hidegfronti hatás várható.

Pénteken északon lesz több felhő, itt elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Délen csak néha növekszik meg a felhőzet. Felmelegedés kezdődik: a csúcshőmérséklet már 24-30 fok között valószínű.

Hétvégén sok napsütésre van kilátás a hétvégén, csak elvétve lehet frissítő zápor, zivatar. Visszatér a strandidő: szombaton 31, vasárnap már 33 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől tovább erősödik a nappali felmelegedés, országos hőség, néhol forróság köszönt be 35 fok feletti maximumokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.