Időjárás-jelentés

Hőség és felhőszakadás: tizenöt megyére figyelmeztetést adtak ki

A napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésből elsősorban az ország északi, északkeleti felén várható zápor, zivatar. Egy-egy heves zivatar is lehet jégesővel, felhőszakadással.

2017.07.23 09:00ma.hu

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tizenöt megyére adott ki figyelmeztetést a hőség miatt, ezen belül is 27 fok feletti hőmérsékletre kell számítani Bács-Kiskun, Jász-Nagykun, Hajdú-Bihar, Csongrád, és Békés megyében.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 30 és 36 fok között valószínű. Késő estére 21 és 28 fok közé hűl le a levegő.

Felhőszakadás miatt szintén tizenöt megyében van érvényben elsőfokú riasztás. Vasárnap mindössze a Baranya, Csongrád, és Békés megyékben nem kell esőtől tartani.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.