Időjárás

Perzselő napsütés, 37 fok

Zavartalan, perzselő napsütésre számíthatunk csütörtökön. A Köpönyeg.hu jóslata szerint eső nem lesz. Tovább melegszik a levegő, rekkenő hőség várható 31-37 fokos maximumokkal.

Pénteken a kezdeti napsütést erős gomolyfelhősödés követi, és délután elszórtan számíthatunk záporokra, zivatarokra. ÉNy-on 29 fok körül, máshol 30-37 fok között alakul a hőmérséklet. A Kisalföld térségében az ÉNy-i, máshol a DNy-i szél élénkül meg.

Szombaton gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és több helyen lehet zivatar, zápor, néhol jégeső is. Zivatarok környezetében viharos szél várható. 32-38 fokos értékekkel tetőzhet a hőség.

Vasárnap hajnalban és reggel még szórványosan lehet zápor, zivatar; majd az erős ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, és délután derűs idő valószínű. 30-35 fok ígérkezik.

Hétfőn eleinte sok napsütésre van kilátás, majd délután egyre többfelé tör ki zivatar. 33 fok körüli értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.