Időjárás

Ragyogó napsütés, 32 fok

Igazi strandidő várható.

2017.07.18 08:24ma.hu

Ragyogó napsütés, igazi strandidő várható kedden. Esőre nem kell számítani. 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet. Front nem lesz felettünk, azonban melegfronti hatás érvényesülhet a melegedés miatt - jósolja a Köpönyeg.hu.

Szerdán és csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Esetleg az északi tájakon alakul ki zápor, zivatar. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: szerdán 29-35, csütörtökön már 30-36 fok valószínű.

A napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak elszórtan fordul elő frissítő zivatar, vagy zápor. 35 fok körüli forróság ígérkezik pénteken.

Szombaton is marad a tikkasztó hőség. Ismét erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és délután már több helyen lehet zápor, zivatar. 34-35 fok körül alakul a csúcsérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.