Időjárás-jelentés

Ne vacilláljon, strandra kell ma menni!

Vasárnap az ország déli, délnyugati felén nagyon meleg időre van kilátás, míg északon, északkeleten elviselhetőbb lesz a meleg.

2017.07.09 09:12ma.hu

Délelőtt nagyrészt derült, délután gomolyfelhősödő idő ígérkezik, elvétve északkeleten, majd este és éjjel szórványosan bárhol az országban, de főként a középső területeken előforduló, esetenként hevesebb záporokkal, zivatargócokkal.
 
Hétfőre ígérkezik a legmelegebb időjárás a napokban. Megélénkül, nyugaton időnként erős lökésekkel kísért déli, délnyugati szél fúj. Változóan napos, gomolyfelhős időben, előreláthatólag délelőtt elsősorban az ország keleti, északkeleti felén, este, illetve éjjel azonban egy hidegfront érkezésével országszerte, de nagyobb hangsúllyal ismét a középső, valamint a keleti országrészben alakulhatnak ki hevesebb záporesők, zivatarok.

Közlekedésmeteorológia

Vasárnap leginkább a meleg nehezíti a közlekedők dolgát. Ingerlékenyek lehetünk, ez fokozza a balesetveszélyt. Hétfőn forróságra készüljünk, emellett fokozott álmosság veszélyezteti a közlekedést! Indulás előtt érdemes elfogyasztani egy-egy kávét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.