Vihar

Komoly károkat okozott a viharos szél Csongrádban

A legnagyobb károkat Nagylakról, Magyarcsanádról és Apátfalváról jelezték a lakosok.

2017.06.29 13:45MTI
MTI/Donka Ferenc

Károkat okozott a vihar csütörtök délelőtt Csongrád megye délkeleti részén - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-t.

Molnár Krisztina közölte, a zivatart viharos erejű szél kísérte, a legnagyobb károkat Nagylakról, Magyarcsanádról és Apátfalváról jelezték a lakosok. Több helyen leszakadt faágak, a földből gyökerestől kifordult fák akadályozzák a forgalmat.

Nagylakon több lakóház teteje is megsérült a viharos erejű széltől, volt, ahol villanyoszlop dőlt ki, megrongálva a közeli épületeket.

Csütörtök délig tizenkét lakossági bejelentés érkezett a térségből, négy megyei tűzoltóegység folyamatosan dolgozik a viharkárok felszámolásán. Személyi sérülésről nem érkezett hír a katasztrófavédelem megyei ügyeletére - tudatta a főhadnagy.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.