Időjárás-eső

Fákat tarolt le a vihar Somogyban és Békésben

Több helyen fákat tarolt le a hirtelen jött vihar Somogy és Békés megyékben, a tűzoltók e két régióban több mint kétszáz kárhelyszínen dolgoznak.

2017.06.23 18:47ma.hu

Rövid időn belül több mint kétszáz helyszínre riasztották a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltókat Békés, illetve Somogy megyében, ahova péntek délután viharos erejű széllel érkezett meg a heves zivatar. A tűzoltókat kidőlt fákhoz, lehasadt faágakhoz és leszakadt vezetékekhez riasztják, a legtöbb bejelentés Orosháza és Kaposvár környékéről érkezik. A katasztrófavédelem megyei műveletirányítási ügyeleteire eddig nem érkezett sérülésről szóló bejelentés a vihar következtében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.