Időjárás-jelentés

Több helyen nincs áram a rendkívüli időjárás miatt Csongrádban

Számos helyen nincs áram a rendkívüli időjárás miatt Csongrád megyében, a megye hivatásos tűzoltóegységeit több településre riasztották különféle műszaki mentésekhez.

2017.06.21 21:22ma.hu

A Csongrád megyei hivatásos tűzoltóegységek a heves zivatar, a vihar okozta károk felszámolásán dolgoznak, több településen jelentős gondokat okozott az időjárás. Leszakadt faágak, elektromos felsővezetékek miatt kérnek segítséget a tűzoltóktól. Bakson, a Barátság utcában leszakadtak az elektromos vezetékek, két ingatlan tetőszerkezete is megsérült. Információk szerint Bakson nincs áram, a szolgáltató szakemberei érkeznek a helyszínre. A szegedi Menta utcában fa dőlt ki az útra, a Vereshomok úton pedig leszakadt felsővezeték miatt riasztották a tűzoltókat. Hódmezővásárhelyen, a 46-es főúton száz méter hosszan leszakadt faágak akadályozzák a forgalmat. Az algyői Komp utcában egy diófa dőlt egy lakóházra, míg Makón a Vörösmarty utcában egy vastag faág szakadt egy háztetőre. Az egységek amint felszámoltak egy káreseményt, azonnal vonulnak a következő helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.