Időjárás

Most, hogy mindenkinek dolgozni kell, visszatér a strandidő

Eső nem lesz. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

2017.06.19 09:30ma.hu

Hétfőn többórás napsütésre, kevés gomolyfelhőre számíthatunk. Eső nem lesz. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. A légmozgás fokozatosan tovább mérséklődik.

Kedden derüllt, túlnyomóan napos időnk lesz. A csúcshőmérséklet 30 fok körül alakul, igazi strandidő várható.

Szerdán a hajnali óráktól kezdve megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan lesznek záporok, zivatarok. Az ÉNy-i szél átmenetileg megerősödik. 29 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Csütörtökön sok napsütésre van kilátás, némi gomolyfelhővel, csapadék nélkül. 22 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken a ragyogó napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, csupán elvétve fordul elő zápor, zivatar. 30 fok fölé melegszik a levegő, országos hőség lehet.

A szombati rekkenő hőség után vasárnapra néhány fokkal felfrissülhet a levegő. Zápor, zivatar és szélerősödés szombat délutántól lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.