Idétlen idők

Nyíregyházán a gumicsizma a közlekedőeszköz

Vagy a hajó - videó!

2017.06.06 20:56ma.hu

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.06.07. szerda éjfélig

HEVES ZIVATAROK, FELHŐSZAKADÁS

Este még összességében több helyen alakulhatnak ki zivatarok, heves zivatarok, nagyobb számban a Dunától keletre. Heves zivatart legnagyobb eséllyel felhőszakadás (rövid idő alatt 20-30 mm-t meghaladó csapadék), kisebb eséllyel átmeneti szélrohamok (> 70 km/h), jégeső (> 1-3 cm feletti átmérő) kísérhet.

Késő este északnyugat felől egy hidegfronthoz kötődve alakulhatnak ki ismét szórványosan gyors mozgású, viharos lökésekkel kísért zivatarok.

Szerdán napközben az északkeleti határ közelében van esély egy-egy zivatar kialakulására.

VIHAROS SZÉL

A front környezetében az éjszakai órákban a Dunántúlon -zivatartól függetlenül- 60-70 km/h feletti széllökésekre is számítani kell.


Eger

Mátészalka

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.