Időjárás

Ma még sok napsütés, holnaptól záporok

Folytatódik a nyárias idő: a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 26-32 fokot.

2017.05.30 07:25ma.hu

Kedden a sok napsütést fátyolfelhők zavarják, de csapadék nem alakul ki. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint folytatódik a nyárias idő: a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 26-32 fokot.

Szerdán gomolyfelhők jelennek meg az égen, melyekből főleg az északnyugati, északi tájakon alakulnak ki záporok, zivatarok. Az ÉNy-i szél megélénkül. 29-30 fok körüli kánikula várható.

Csütörtökön a megerősödő ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, záporok, zivatarok már inkább csak délen és keleten fordulnak elő. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken sok napsütésre, némi felhőzetre számíthatunk. Eső nem lesz. Kissé felfrissül a levegő: 23 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton ragyogó napsütés valószínű, csak néha növekszik meg a felhőzet. Újra melegszik a levegő: 25-30 fok ígérkezik délután.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.