Időjárás

Kellemes tavaszi meleg, záporok

22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

2017.04.26 07:19ma.hu

Szerdán napközben északnyugat felől egyre vastagabb felhőzet sodródik fölénk, a legtöbb napsütés délelőtt várható a déli tájakon. Este ÉNy-on már egy-egy zápor is kialakulhat. Kellemes tavaszi melegre számíthatunk, 22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. A délnyugati szél többfelé lesz élénk. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint melegfronti hatás várható.

Csütörtökön nyugat, északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor. Keleten a napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, melyekből zivatarok fordulnak elő. ÉNy-on már csak 10 fok körüli értékeket mérhetünk, DK-en még 21 fok körül alakulhat a maximum.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Keletebbre tolódik a csapadékrendszer, így már sokfelé valószínű eső, zápor. A szél ÉNy-ira fordul és több helyen viharossá fokozódik. Nyugaton 10 és 15, keleten 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton csökken a felhőzet, mindenhol kisüt a nap. Délutánra mérséklődik a reggel még erős légmozgás. 15 fok körül várható a csúcsérték.

Vasárnap sok napsütés ígérkezik, záporra kicsi az esély. Felmelegedés kezdődik, délután már újra 15-20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.