Idétlen idők

Galyatetői havazás: a helyiekért senki sem aggódott?

Napokig hangos volt a sajtó attól, hogy az áprilisi hószakadásban Galyatetőn, a szállodában rekedtek emberek. Ám helyi lakosok is élnek ott...

2017.04.25 04:35ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, a havazás miatt több mint kétszázan ragadtak fent egy szállodában a Mátrában a múlt héten. A galyatetői Hunquest Hotel vendégei szinte teljesen el voltak zárva a külvilágtól, a Wifi sem működött, időnként áram sem volt. Az épületet 40 centis hó vette körül. Zacskókból osztották a vizet, mert kifogyott a víztartály, és az aggregátorral is gond volt. Aki tudott, azon dolgozott, hogy járhatóvá tegye a hotelhez vezető utat.

Ám a napokban megjelent egy írás, amely szerint "A helyi lakosokat senki meg nem kérdezte, hogy éltek-haltok-e... Itt minden az itt ragadt vendégekről szólt, akik 4 csillagos szállodákban, hotelekben, panziókban ragadtak! S.E.N.K.I, hangsúlyozom , S. E. N. K. I. felénk sem nézett, a kutya nem csöngetett be, hogy van-e szükségetek valamire!!! Itt tényleg csak egymásra számíthatunk, kis közösségek vagyunk mi itt fent, ilyen esetekben meg pláne összetartunk!" - olvasható a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.