Időjárás

Élénk szél, elszórtan záporok

16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

2017.03.30 07:08ma.hu

Csütörtökön egy gyenge hidegfront hatására - a napsütés mellett - gomolyfelhős lesz az ég, de zápor csak elszórtan alakul ki. Délutánra gyengül az eleinte még élénk ÉNy-i szél. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Pénteken szikrázóan napos, kellemes tavaszi időre számíthatunk. Reggel 4, délután 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton derült időnk lesz, teljesen kizárt a csapadék. 19-20 fok körül alakul a legmagasabb hőmérséklet. A DK-i szél megélénkül.

Vasárnap folytatódik a szép tavaszi idő sok napsütéssel. 20 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála. A DK-i szél élénk marad.

Hétfőn nem várható lényeges változás: a ragyogó napsütést csak kevés felhő zavarhatja, csapadékra kicsi az esély. 20 fok körül várható a maximum.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.