Időjárás

Szikrázó napsütés, 21 fok

Délutánra 15 és 21 fok közé melegszik a levegő.

2017.03.28 07:26ma.hu

Kedden derült időre, ragyogó napsütésre számíthatunk. A Köpönyeg.hu jóslata szerint eső kizárt. Reggel +1, +2 fok körül alakul a hőmérséklet, de néhol ismét fagyhat. Délutánra 15 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán a sok napsütés mellett északon megnövekszik a gomolyfelhőzet, és ÉNy-on délután egy-egy zápor is előfordulhat. A csúcshőmérséklet 20 fok körül alakulhat. Az ÉNy-i szél megélénkül.

Csütörtökön erős északnyugati szél és futó zápor valószínű. Emellett többórás napsütésre van kilátás. 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken a szikrázó napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, de csak elvétve alakul ki zápor. 19-20 fok lesz délután.

Szombaton folytatódik a kellemes tavaszi idő sok napsütéssel. A DK-i szél néha megélénkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.