Idétlen idők

Visszatér a tél? A szomszédban hatalmas hó esett!

A Madarasi Hargitát friss hótakaró lepte be.

2017.03.23 18:32ma.hu

Túl a szerdai meleg napon most furcsán hangzik, de tény: a Madarasi Hargitát friss hótakaró lepte be. Az utóbbi napok havazásának köszönhetően a síközpont lesiklópályáit huszonöt centiméteres friss hó fedi, a déli órákban pedig akár 9 Celsius-fokig is felmelegszik a levegő - írja a Székelyhon.

A megnyúlt nappaloknak köszönhetően a felvonók mindennap délelőtt tíztől délután öt óráig üzemelnek. Az előrejelzések szerint ezen a hétvégén is havazás várható a hegyen, a hőmérséklet pedig jelentősen lecsökken, hajnalban akár a mínusz 6 fokot is elérheti.

A síelni vágyók továbbra is hólánccal juthatnak fel a síközpontba - írja a lap.

Madridban is havazott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.