Időjárás-jelentés

Szélvihar rondít bele a kellemes tavaszba

Elmossa az eső a tavaszt, a 20 fokos meleg megmarad, de az eső és a szél belerondít az időjárásba.

2017.03.22 18:51ma.hu

Pénteken északon alakulhat még ki kisebb zápor, sokfelé viszont szakadozottabb lesz a felhőzet. Északnyugaton és északkeleten megélénkülhet az északias szél. Délután ismét kellemes tavaszi időre, 18-24 fok közötti maximumokra van kilátás - írja az időkép.hu.

Szombaton napos és felhős időszakokra is számíthatunk, késő estig említésre méltó csapadék nem várható. Északkeleten élénk lehet az északias szél. Pár fokot mérséklődik a nappali felmelegedés, 13 és 19 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Vasárnapra egy hidegfront érkezik feltámadó északias széllel, esővel, záporokkal, többfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Jelentősebben visszaesik a hőmérséklet, délután csak 7-12 fokra van kilátás. Hétfőre eláll az eső, és mérséklődik a légmozgás is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.