Időjárás

Akár 23 fok is lehet

Igazán kellemes, már-már nyáriasan meleg napunk lehet.

2017.03.22 07:32ma.hu

Szerdán Északnyugaton, északon gyakran megnövekszik a felhőzet, és itt zápor, zivatar is kialakulhat. Az ország többi részén sok napsütés, kevés felhő várható. A Köpönyeg.hu jóslata szerint megélénkülhet a délies szél. ÉNy-on 16 és 19, máshol 20 és 23 fok között alakul a csúcsérték.

Csütörtökön a napsütés mellett délután erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és nyárias záporok, zivatarok fordulnak elő. Északon 14-19, máshol 20-23 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken ragyogóan napos időre van kilátás, kicsi az esély csapadékra. A megélénkülő ÉNy-i széllel pár fokkal hűvösebb levegő érkezik a térségünkbe, de még így is kellemes idő valószínű 14-21 fokos maximumokkal.

Szombaton változóan felhős idő várható, elszórtan zápor is előfordul. Az ÉK-i szél élénk lesz. 15 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, és szórványosan lehet eső, zápor. Megerősödik az ÉK-i szél, mellyel még hűvösebb levegő érkezik: több helyen maradhat 15 fok alatt a csúcsérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.