Időjárás

Borongós, esős hétvégénk lesz

Otthon ne hagyja az esernyőt!

2017.03.18 08:06ma.hu

Szombaton borult időre számíthatunk. Sokfelé, de délnyugaton csak szórványosan várható eső, zápor. A nyugati, északnyugati szél többfelé megerősödik. A csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint kettős fronthatás várható.

Vasárnap marad a borongós idő. Átmeneti szünet után ismét sokfelé ered el az eső. A nyugati szél erős marad. 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn szakadozik, csökken a felhőzet, de zápor még kialakulhatnak. Eleinte az ÉNy-i szél lesz élénk, később DNy-ira fordul a légmozgás, de mérsékelt marad. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden délelőtt még előfordul záporeső az erősen felhős égből, aztán jelentősen csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. Tovább emelkedik a hőmérséklet: 15 és 20 fok közötti kellemes tavaszi meleg valószínű.

Szerdán csak kevés fátyolfelhő zavarja a ragyogó napsütést. 15 és 21 fok között alakulhat a csúcsérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.