Időjárás

Rengeteg napsütés, 15 fok

10 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

2017.03.16 07:25ma.hu

Csütörtökön Észak felől tovább csökken a felhőzet, az ország nagy részén napos idő alakul ki. Esőre nem kell számítani. Az északnyugati szél délutánig élénk lesz, majd mérséklődik. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint 10 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Pénteken késő délutánig szép napos időre számíthatunk, majd este ÉNy felől erős felhősödés kezdődik és késő este ÉNy felől esőzés kezdődik. Reggel 1, délután 14 fok fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé lesz eső, zápor. Több helyen eshet kiadós csapadék. A nyugati szél megerősödik. 10-11 fok várható délután.

Vasárnap reggel többfelé lehet még eső, majd átmenetileg csökken a felhőzet, de délután, este újabb csapadéktömb érkezik. Az ÉNy-i szél erős lesz. Marad a 11 fok körüli csúcsérték.

Hétfőn a viharossá fokozódó szél hatására szakadozik, csökken a felhőzet, de futó záporok még előfordulnak. Erősödik a nappali felmelegedés: 11-17 fok között valószínű a maximum.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.