Baleset

Brutális tömegbaleset Kanadában

A szélsőséges időjárás nem csak Amerikát tépázza, Kanada ugyanúgy kapott az égi áldásból. Sajnos megint nem volt mindenki felkészülve...

2017.03.15 20:20ma.hu
hirdetés

Szinte csodával határos, hogy mindössze egyetlen ember halt meg a kanadai tömegbalesetben, a 401-es sztrádán, Kingston közelében. A tömeges ütközés során egy vegyi anyaggal teli tartály is megsérült, így erősen mérgező veszélyes maróanyag is került az útra, ami káros a bőrre, a tüdőre és a szemre. Legalább 30 autó karambolozott a balesetben, mintegy 28 embert vittek kórházba különböző sérülésekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.