Idétlen idők

Pornósokkal takaríttatják a havat Bostonban?

Az év hóvihara tombol az USA-ban, ám akadnak fürge ujjak és segítő kezek a katasztrófa felszámolásában.

2017.03.15 11:57ma.hu

A Pornhub egy ingyenes, bevételét reklámfelületek értékesítésén keresztül szerző pornográf videó megosztó honlap, amely rendszeresen szervez különböző akciókat. Például minden 100 videómegtekintés után ültetnek egy fát, támogatják a mellrák-kutatást, fellépnek a nők és a családon belüli erőszak ellen. Most pedig úgy döntöttek, hogy segítenek havat takarítani nem csak Bostonban, hanem egész New York államban, miután Stella, az évszázad vihara leteperte a keleti partot.

Felajánlották segítő kezeiket az amerikai katasztrófavédelemnek (FEMA), hogy minél hamarabb helyre állhasson a közlekedés és a normális életmenet.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.