Szökőár

Minicunami Dél-Afrika partjainál - videó!

Pánikszerűen menekültek a turisták és a strandolók, mikor meglátták az egyre jobban közeledő hatalmas hullámokat.

2017.03.15 07:04ma.hu
hirdetés

Kiürítették és lezárták a strandokat Dél-Afrika partjainál, miután mini szökőár sújtotta a térséget. A felvételen jól látszik, ahogyan a strandolók - észlelve a hullámok közeledését - az életüket mentve futottak és sikoltoztak félelmükben. A helyi médiajelentések szerint a rendkívüli időjárás miatt egy, Madagaszkár szigete felől érkező ciklon a felelős, amely ilyen szinten mozgatta meg az óceán vizét. A felvétel a Dél-afrikai Köztársaság harmadik legnagyobb városának, Durban partjainál készült.

Amerikában sem jobb az időjárás: két héttel a meteorológiai tavasz beköszönte után hatalmas hóviharral küzd több állam is. A videókat itt nézheti meg >>>

Nem jobb az időjárás a Feröer szigeteknél sem, Izland és Anglia között félúton

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.