Idétlen idők

Döbbenet: a holnapután tényleg beköszönt Amerikába

Brutális hómennyiség, hóviharok, vörös figyelmeztetés több államra. Katasztrófa!

2017.03.14 18:54ma.hu

Több mint 5000 repülőjáratot töröltek határozatlan időre köszönhetően a hatalmas hóviharnak az USA-ban. Az előrejelzések szerint a szélsőséges időjárás számos államot érint, és egyetlen egy közlekedési eszközt sem ajánlják az embereknek, mindenkinek otthon kell maradnia, különben beláthatatlan következményekkel kell számolnia. Ugyanis nem csak hideg van és esik a hó, hanem heves hóviharok tombolnak Pennsylvaniától Maine-ig. Lezárták az államközi I95-ös utat is.

Két héttel a meteorológiai tavasz után tört rájuk a tél

Bezártak az iskolák, a munkahelyek nagy része, leállt a közlekedés. New York, New Jersey, Connecticut, Maryland és Pennsylvania államokban szükséghelyzetet hirdettek.

És csak esik és esik (Apalachin, New York állam)

Nem tudnak le- és felszállni a gépek (Washington Dulles Nemzetközi repülőtér)

Drón New Jersey felett

Drón Pennsílvania felett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.