Időjárás

Vasárnap eső, zápor, hétfőtől melegedés

7 és 12 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

2017.03.12 08:09ma.hu

Vasárnap északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül. 7 és 12 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete. A Köpönyeg.hu jóslata szerint hidegfronti hatás érvényesül.

Hétfőn a kezdeti napos idő után kelet felől megnövekszik a felhőzet, de záporra kicsi az esély. Reggel gyengén fagyhat, délután 11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden változóan felhős időre számíthatunk, főleg keleten fordul elő záporeső. 11-12 fok köré melegszik délutánra a levegő.

Szerdán, nemzeti ünnepünk napján a napsütés mellett gomoly-, és fátyolfelhők jelennek meg az égen, de zápor csak elvétve alakulhat ki. 10 és 16 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Az ÉNy-i szél este megerősödhet.

Csütörtök reggel még felhős lehet az ég, majd napközben csökken a felhőzet és kisüt a nap. Esetleg a hajnali, reggeli órákban lehet zápor. 10-15 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.