Időjárás

21 fok, viharos szél

A déli szél többfelé megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. 14 és 21 fok közötti igazi tavaszi hőmérséklet valószínű.

2017.03.04 08:24ma.hu

Szombaton napos, fátyolfelhős és szeles időre számíthatunk. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik. 14 és 21 fok közötti igazi tavaszi hőmérséklet valószínű. A Köpönyeg.hu jóslata szerint erős melegfronti hatás lesz.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, csak rövid időszakokra bukkan elő a nap. Szórványosan lehet eső, záporeső. A déli szél erős maradhat. 15 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfőn marad a borongós idő, és több helyen, több alkalommal lehet záporeső. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. 11 fok köré süllyed a hőmérséklet csúcsértéke.

Kedden az erős ÉNy-i szél hatására szakadozik, csökken a felhőzet, már csak futó zápor fordul elő. A légmozgás erős marad.

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, zápor csak elvétve alakul ki. Az ÉNy-i szél továbbra is gyakran erősödik meg. 9-10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.