Időjárás

Kora tavaszi meleget hoz a szél

Az egyre inkább élénk DNy-i széllel enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe: 9 és 15 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

2017.02.27 08:07ma.hu

Hétfő délelőtt csak délnyugaton, délután már máshol is felhős lesz az ég, de zápor csak néhol fordulhat elő. Az egyre inkább élénk DNy-i széllel enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe: 9 és 15 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Kedden a nap első felében napos, gyengén felhős időre számíthatunk, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. A Köpönyeg.hu jóslata szerint esőzés csak késő estétől kezdődik ÉNy felől. 14, 17 fok körüli értékeket mérhetünk délután. A DNy-i szél több helyen viharossá fokozódik.

Szerda hajnalban és reggel még többfelé lehet eső, zápor; majd napközben fokozatosan csökken a felhőzet, délután már kisüt a nap. Mérséklődik az eleinte még erős ÉNy-i szél. 10 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Az ÉNy-i szél megélénkülhet. 13 fok körül várható a maximum-érték.

Pénteken inkább csak fátyolfelhők szűrik a kora tavaszi napsütést, eső nem fordul elő. A szél délire fordul és néhol megélénkül. Reggel 0, délután +11 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Hétvégén gyengén felhős, napos idő idő valószínű. Eső nem várható. Az élénk déli széllel ismét melegebb levegő érkezik a térségünkbe: 15 fok köré erősödhet a felmelegedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.