Időjárás

Akár 17 fok is lehet!

Viszont többfelé viharossá erősödhet a szél.

2017.02.23 07:27MTI

Csütörtökön eleinte erősen felhős lesz az ég, majd a késő délelőtti óráktól délnyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. A DNy-i szél egyre többfelé megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. Tavaszias enyheségre számíthatunk, 12 és 17 fok közötti csúcshőmérséklettel - jósolja a Köpönyeg.hu.

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és délen többfelé, északon csak szórványosan várható eső, záporeső. A szél északnyugatira fordul. 5 és 10 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Szombat reggel csökken a felhőzet, és napközben már napos, gyengén felhős időre van kilátás. Egy-egy zápor, a hegyekben hózápor alakulhat ki. Mérséklődik, és délnyugatira fordul a légmozgás.

Vasárnap változóan felhős idő valószínű, csak néhol fordul elő zápor. Reggel gyengén fagyhat, délutánra 9 fok köré emelkedik hőmérséklet.

Hétfőn napos, száraz és ismét melegedő idő várható. A délutáni órákban ismét 10 fok feletti értékeket mérhetünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.