Idétlen idők

Ne csak az ausztrálokat irigyelje, rekordmeleg tombol az USA egy részén

Chicagóban például több mint 20 fok volt a hétvégén, 137 éve nem volt ilyen kánikula februárban.

2017.02.19 13:55ma.hu
Az ausztrálok szinte szenvednek a melegtől

Mint arról nemrég a ma.hu is beszámolt, Ausztráliában hőhullámok miatt szinte kivetőknek magukból az emberek, mindenki a strandon próbálja hűteni magát, olykor falatnyi fürdőruhákban. Szombat délben több mint 20 Celsius fokot mértek. Az emberek pólóban és rövidnadrágban sétáltak, aki tehette kirándulni ment vagy a szabadban töltötte az idejét.

Sőt, 137 éves is csak 18 fokot mértek február 18-án. Washingtonban viszont még a 22 fokot is elérte a hőmérő higanyszála. Minnesotában a normális fagypont körüli hőmérsékletet mértek. Kaliforniában viszont komoly problémákat okoz az özönvízszerű esőzés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.