Időjárás

Köd és sok napsütés

Az ország nagy részén ragyogó napsütésre van kilátás, de lesznek tartósan borús tájak is.

2017.02.15 07:51ma.hu

Szerda hajnalban ismét főleg a keleti tájakon válhat párássá a levegő. Napközben szűnik a párásság, és az ország nagy részén ragyogó napsütésre van kilátás, de lesznek tartósan borús tájak is. Gyenge lesz a szél. Reggel -3, délután +6 fok körül alakulhat a hőmérséklet. A Köpönyeg.hu jóslata szerint frontmentes idő lesz.

Köd Salgótarján közelében február 14-én (Fotó: MTI/Komka Péter)

Csütörtökön az ország nyugati részén túlnyomóan napos, kora tavaszias idő lesz. Keleten továbbra is párás, felhős lehet az idő - itt hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. +7 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Pénteken késő délutánig változóan felhős idő lesz, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és főleg DNy-on kisebb eső is előfordul. 5 és 10 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szombaton erősen felhős, párás idő valószínű. Néhol záporeső, vagy szitálás előfordulhat. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás, marad az 5-10 fok közötti maximum.

Vasárnap hajnalban többfelé képződik köd, melynek egy része csak lassan oszlik fel. Egyébként változóan felhős idő várható. +7 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.