Időjárás

Ködbe burkolózik a fél ország

Elsőfokú figyelmeztetést adott ki az OMSZ.

2017.01.23 15:54ma.hu

A Dunántúlon inkább már csak kisebb körzetekben lehetnek sűrű ködfoltok. A Dunától keletre a derült vagy gyengén felhős tájakon napnyugta után többfelé képződik sűrű köd, amely az éjszaka második felétől fokozatosan ritkul. Kedden napközben és este síkvidéken többnyire már csak kisebb körzetekben lehet sűrű köd. A borult, ködös tájakon ónos szitálás, illetve hószállingózás nem zárható ki. Ipari létesítmények közelében ún. ipari havazás is valószínű. Éjjel a tartósabban derült, hóval borított tájakon (főként Alföld keleti és északi fele, Északi-középhegység térsége) -15 fok körül alakulhat a hőmérséklet - olvasható az OMSZ honlapján.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.