Időjárás-jelentés

Temérdek hó esett a görögöknél - képek

Bár szóltak havazásról az időjárás-jelentések, Krétán erre nem számítottak...

2017.01.01 16:32ma.hu
Fotók: Severe Weather World

Közlekedési fennakadásokat okozott csütörtök reggel az erős havazás Görögország déli részén. A hó miatt ideiglenesen le kellett zárni az Észak-Görögország felé vezető autóutat, mivel több hólánc nélküli teherautó elakadt. A hideg idő a meteorológusok szerint szombatig tartott - ehhez képest Kréta szigetén ez a látvány fogadta a lakosokat.



Kréta már decemberben is havas volt

A görög főváros, Athén központját mindössze vékony hóréteg borította. A hőmérséklet fagypont körülire süllyedt. A közszolgálati rádió tájékoztatása szerint az athéni városi vasúti közlekedés az északi szakaszokon le is állt.

Alexandrúpoli városa is így néz ki, ez Görögország északkeleti részén található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.