Időjárás

Borult, párás idő, hószállingózás

Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: több helyen lehetnek csúszós útszakaszok és sűrű ködfoltok.

2016.12.20 07:41ma.hu

Kedden borult, párás időre számíthatunk. Csak kevés helyen bukkan elő a nap. Bárhol kialakulhat hószállingózás, ónos szitálás. A Köpönyeg.hu jóslata szerint front továbbra sem lesz felettünk. Reggel -8 és -2, délután -3 és +2 fok között alakul a hőmérséklet. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: több helyen lehetnek csúszós útszakaszok és sűrű ködfoltok.

Szerdától péntekig nem lesz változás időjárásunkban: folytatódik a borongós, hideg téli idő, számottevő csapadék nélkül. A ködfoltokban zúzmara-lerakódás alakulhat ki, illetve a rétegfelhőzetből bárhol előfordulhat hószállingózás. Reggelente -5, délutánonként +1 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szenteste napján is borult, párás időre van kilátás. Havazás nem lesz, de a ködfelhőzetből gyenge hószállingózás előfordulhat és továbbra is lehetnek zúzmarás ködfoltok. Reggel -4, délután +1 fok ígérkezik.

Karácsony első napján a Dunántúlon már előbukkanhat rövid időre a nap, az élénkülő DNy-i szél hatására; máshol marad a szürke, fagyos idő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.