Időjárás

Napos, de hideg időnk lesz

Számottevő csapadék nem várható.

2016.12.15 07:21ma.hu

Csütörtök hajnalban többfelé képződött köd, mely főleg DNy-on és az Alföldön csak lassan oszlik fel, néhol tartósan meg is maradhat. Máshol több órára a nap is előbukkan. A Köpönyeg.hu jóslata szerint gyenge lesz a légmozgás, számottevő csapadék nem lesz. Reggel -9 és -2, délután -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front felettünk.

Pénteken az ország nagy részén gyengén felhős, napos időre számíthatunk, de lesznek tartósabban felhős, párás tájak is. Csapadék nem várható. Reggel -3, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétvégén változóan felhős, reggelente párás, ködfoltos idő valószínű. Hószállingózás, ónos szitálás a ködös tájakon kialakulhat. Reggelente kemény fagy ígérkezik -13, -5 fokkal, és délutánonként is hideg téli idő lesz -4, +2 fok közötti hőmérséklettel.

Hétfőn erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös időre van kilátás. A déli óráktól szórványosan fordul elő szitálás, hószállingózás. +2 fok körül alakul a csúcsérték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.