Időjárás

Hó, eső és ónos eső is várható!

Nyugaton eső, keleten havazás várható szerdán, hét megyére és a fővárosra az ónos eső veszélye miatt adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat.

2016.12.13 19:40MTI

Az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: szerdán a hajnali, reggeli órákban északnyugat felől csapadékzóna érkezik, amely napközben délkelet felé halad. Délnyugatra eső, keletre-északkeletre inkább hó valószínű, de jelentős mennyiség nem várható.

A fővárosra, Pest, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Tolna megyére az ónos eső veszélye miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést szerdára a meteorológiai szolgálat.

Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 Celsius-fok között alakul, de keleten, főként a Nyírségben mínusz 10 fok alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.