Időjárás-jelentés

Majdnem halálra fagyott ez a cica

Teljesen jégbe volt fagyva az állat a -35 Celsius fokos dermesztő hidegben, és senkihez sem tudott odabújni.

2016.12.04 21:35ma.hu

A hóban magára maradt macskát egy házaspár vette észre, a cicának mind a négy lába jégbe volt fagyva, mikor rátaláltak. Egy vödör forró víz segítségével kiolvasztották és állatorvoshoz vitték.

A cica már aznap este lábra tudott állni, három nappal később pedig egy lány örökbe fogadta. A macska gyógyultnak tekinthető, ugyanis egyelőre nem tűntek fel komplikációk a fagyást követően.

Egy biztos, a vad hidegben még az ellenséges állatok is összebújnak, hogy melegítsék egymást, ez a cica valahogy mégis magára maradt, de szerencséjére, megmenekült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.