Időjárás

Ragyogó napsütés, nyárias meleg

A csúcshőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

2016.09.30 07:29ma.hu

Ragyogó szeptember végi napsütés várható pénteken, melyet csak kevés felhő zavarhat. Esőre továbbra sem kell számítani. A délnyugati szél néha megélénkül. Melegfronti hatás érvényesül. Nyáriasan meleg lesz, a csúcshőmérséklet 22 és 27 fok között alakul - írja a Köpönyeg.hu.

Szombaton változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel október első napján is. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél egyre nagyobb területen élénkül meg. Marad a 25 fok körüli maximum.

Vasárnap napközben egyre többfelé növekszik meg a felhőzet, és délutántól szórványosan alakulhat ki zápor, főleg délen, délnyugaton zivatar is. A szél fokozatosan ÉNy-ira fordul. Hidegfront érkezik.

Hétfőn a nap első felében erősen felhős lesz az ég, majd a több helyen viharossá fokozódó szél hatására csökken a felhőzet és kisüt a nap. 20 fok köré süllyed a hőmérséklet.

Kedden sokfelé erős, olykor viharos szélre van kilátás, ami még hűvösebb levegőt hoz magával. Már csak 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk. Futó záporok fordulnak elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.