Vihar

Több helyen is elmosta a vasúti pályát a heves esőzés

Több helyen elmosta a vasúti pályát a csütörtöki heves esőzés a Dombóvár-Bátaszék, valamint a Godisa-Komló vasútvonalon, az érintett szakaszokon vonatpótló buszok viszik az utasokat.

2016.07.28 14:21MTI

A Dombóvár-Bátaszék vasútvonalon Mágocs-Alsómocsolád és Máza-Szászvár között a vasúti pálya egy részén az eső elmosta a pályatest kavicságyazatát. A helyreállításig az utasokat Dombóvár és Hidas-Bonyhád között vonatpótló autóbuszok szállítják - olvasható a Mávinform közleményében.

Hozzátették: Godisa és Komló között is több helyen elmosta a vasúti pályát a sok csapadék, itt szintén szünetel a vonatközlekedés.

A vasúttársaság szakemberei már dolgoznak a helyreállításon. Várhatóan estig eltart a munka, az utasoknak addig vonatpótló buszokkal kell utazniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.