Időjárás-jelentés

Így mentették ki az aluljáróban elmerült autót Vecsésen

Számos bejelentés érkezett a fővárosi katasztrófavédelemhez a szombat kora délután lecsapott felhőszakadás után.

2016.07.24 09:25MTI
A vecsési mentés - MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Leginkább családi és társasházak pincéjében, garázsában álló esővíz eltávolításához, aluljáró alatt rekedt gépkocsi mentéséhez, leszakadt villanyvezetékek, veszélyesen megdőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat - közölte a hatóság szombaton.

Tájékoztatásuk szerint főként a XVIII. és XIX. kerületben, illetve a szomszédos Vecsésen, továbbá a budai oldalon a XI. és a XII. kerületben okozott gondot a csapadék és a vele járó szél.

A vecsési Achim András utcában teljesen elmerült a vízben egy gépkocsi az aluljárónál.

A XIX. kerületi Ady Endre út elején az ott közlekedő villamosok betápláló vezetéke szakadt le ötven méter hosszan.

A közlemény szerint az egységek folyamatosan dolgoznak a károk elhárításán. Amint befejezték az egyik helyszínen a munkálatokat, indulnak a következő káreset helyszínére.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.