Tombol

Rendesen elszállt egy háztető a szibériai viharban - videó

A természeti elemekkel nem lehet ujjat húzni, ha jönnek, csak abban reménykedhetünk, hogy biztonságos helyről lehetünk szemtanúi a pusztításnak.

2016.03.21 16:45ma.hu
hirdetés

A szibériai Dudinka városában kapták lencsevégre, amint a szemben lévő emeletes lakótömb tetejét egyszerűen letépi a vihar.

A videó készítői annyira kiakadtak a látványtól, hogy kommentárjaik szinte egybefüggő kisípolásra késztették a felvételt közzétevő oldalt.

#GoneWithTheWind: A residential house's roof gets totally blown away by strong wind in Russia's Dudinka, Siberia. http://bit.ly/1RuQxhL

Közzétette: Sputnik - 2016. március 21.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.