A szuperkedd sok amerikainak nem szuper

Amerikai előválasztás: hóviharok nehezítik a szavazást

A déli szövetségi államokban szélviharokkkal súlyosbított esőzések pusztítanak, a középnyugati vidékeken pedig erős a havazás.

2016.03.01 17:58MTI

Az Egyesült ÁLlamok déli és középnyugati államaiban óriási viharok és hóesés nehezíti átmenetileg a szuperkeddi választást.

A mostoha időjárás 22 millió amerikait érint, a déli szövetségi államokban szélviharokkkal súlyosbított esőzések pusztítanak, a középnyugati vidékeken pedig erős a havazás. A viharzóna nagy kiterjedésű és - a meteorológusok előrejelzései szerint - gyorsan halad előre. Arkansas, Tennessee és Kentucky államokban a viharos erejű szél mellett tornádók is kialakulhatnak, Wisconsinban és Michiganben kitartóan havazik.

Mindazonáltal a viharok akár egyetlen óra alatt is elcsendesedhetnek, s maga a viharzóna északi irányba, Washington Dc, New York és Boston felé halad tovább.

Great talking #SuperTuesday with Chris Cuomo on CNN's New Day this morning.

Közzétette: Senator Jeff Flake - 2016. március 1.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.