Időjárás

Megdőlhet a 72 éves melegrekord

Az ország egyes részein akár 17 fok is lehet. Az eddigi legmelegebbet Szombathelyen mérték, 1944-ben ezen a napon 16,8 fokot mutattak a mérők.

2016.02.02 09:02ma.hu

Kedden is folytatódik az ilyenkor szokottnál enyhébb időjárás, így megdőlhet a 72 éves melegrekord - írja a hirado.hu.

A rekordot egyébként Szombathelyen mérték, 1944-ben ezen a napon 16,8 fokot mutattak a mérők.

Kedden bár sok felhő lesz az égen, az ország nagy részén több-kevesebb szűrt napsütés is várható. A helyenként előforduló köd a déli órákra feloszlik, majd estétől néhol újra kialakulhat. Számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, főként északkeleten helyenként meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 17 fok között valószínű, délnyugaton lesz a legmelegebb. A késő esti hőmérséklet általában 3 és 11 fok között alakul.

A következő napokban is enyhe idő várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.