Időjárás

Van tippje, mi lehet ez a képen?

A legvastagabb, több mint egyméteres hótakaró a nyugat-virginiai településeket borította be.

2016.01.24 23:34ma.hu
Kattintson még több képért! >>>

Vasárnap már ragyogott a nap az Egyesült Államok keleti partvidékén, ahol a legtöbb szövetségi államban már el is takarították az utakról a hóviharok nyomait.

New Yorkban sokat javult a helyzet, Washingtonban legkorábban hétfőtől indulnak újra a tömegközlekedési eszközök. New Yorkban szombat éjfélre 68 centiméteres hó borította a Central Parkot, míg Washingtonra 45,2 centiméter hó hullott. A legvastagabb, 106,7 centis hótakaró a nyugat-virginiai Glengarry települést borította be.

A meteorológusok előrejelzései szerint a viharzóna az Atlanti-óceán felé fordult, tehát Maine államot már valószínűleg nem érinti, ám a massachusettsi Bostonban még nagy havazás várható.

Nézze meg, milyen hóvihar volt Virginiában >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.