Havazás

Korlátozták a teherjárművek forgalmát a 61-es főúton

Szerda 18 órától nem közlekedhetnek 7,5 tonna össztömeget meghaladó teherjárművek a 61-es főúton Nagykanizsa és Iharosberény között.

2016.01.06 18:41MTI

Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzátette: a korlátozást a Magyar Közút rendelte el, és az útállapotoktól függ, hogy meddig tart.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján azt tette közzé szerda este, hogy az intenzív havazás miatt csúszóssá váltak az utak, ezért kellett a 61-es főúton elrendelni a tehergépjárművek forgalmának korlátozását. A teherautók kerülő utakon mehetnek tovább vagy a kijelölt parkolókban várhatják meg a korlátozás feloldását.

Az MTI a helyszínről úgy értesült: a 61-es főút nagykanizsai, a Csónakázó-tónál lévő szakaszán, a vasúti átjáró feletti felüljáróra több teherautó sem tudott felmenni már a délutáni órákban, miután erős havazás kezdődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.