Helyzet

Hull a hó, holnaptól melegedés

Hát megérkezett a - ha nem is mindenki által várt, de - csodálatos látványt magával hozó hószállingózás.

2015.11.28 13:05ma.hu
A budai hegyekben már megmarad a hó (II. ker.) Fotó: ma.hu

Vasárnap
Reggel csökken a felhőzet és a déli órákban átmenetileg több helyen süthet ki a nap. Délután aztán újabb felhők sodródnak fölénk, és nyugat felől eső, ÉK-en havas eső alakulhat ki. A szél délnyugatira fordul és néha megélénkül. Reggel 0 fok körül alakul a hőmérséklet, délután 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk, de ÉK-en kissé hűvösebb is lehet. Melegfronti hatás kezdődik.

Hétfő
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A reggeli és az esti órákban többfelé, napközben csak elszórtan számíthatunk esőkre, záporokra. A délnyugati szél még enyhébb levegő szállít magával: 5 és 11 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedd
Borongós idő lesz szórványosan újabb esővel, záporral. Erős, néhol viharos lesz a nyugati szél. Reggel 5, délután 11 fok körüli alakul a hőmérséklet.

Szerda
A reggeli borús időt követően nyugat felől egyre többfelé süt ki a nap. Foltokban párás lesz a levegő. Csapadék nem lesz. 11 fok körüli enyhe időnk lesz.

Csütörtök
Reggelre sokfelé válik párássá a levegő, sűrű ködfoltok is képződnek. Ezek egy része napközben tartósan megmarad, míg lesznek olyan tájak is, ahol tartósan süthet a nap. A tartósan ködös részeken 5, máshol 11 fok körül várható a csúcshőmérséklet.

A folytatás
Pénteken és szombaton esős idő valószínű, Mikulásra pedig lehűlés ígérkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.