Időjárás-előrejelzés

Már nagyon havazik Ausztriában

Megérkezett a tiroli és salzburgi hegyekbe-hegyekbe az előszezon első jelentősebb havazása, egyre több hegyi út csak hólánccal járható. A gleccsereken akár 60-70 cm friss hó is összejöhet.

2015.09.23 23:25ma.hu
Tuxonban

A múlt hétvégi kisebb havazás után most egy markáns frontrendszer tört be Ausztriába, így egyre több helyen esik a hó. A sielok.hu szerint a korai tél itt-ott fennakadásokat a okoz a közlekedésben, egyes hegyi utak csak hólánccal járhatok, így a Gerlosra vezető út is. A Magas-Tauernben átlagban óránként hat cm friss hó esik, csütörtök reggelre az előrejelzések 60-70 cm friss havat jósolnak a gleccserekre. A havazás ezt követően azonban megszűnik, délelőttől már csak hózáporok várhatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.