Halálos vihar

Négy éves gyerek is meghalt a víz által elsodort kocsiban - képek, videó!

Legalább hét ember vesztette életét a heves esőzés miatt hirtelen kialakuló áradásban az Egyesült Államok középső részén.

2015.09.15 14:18ma.hu
kutv.com

Hildale város rendőrsége megerősítette, hogy a közeli hegyekből lezúduló nagymennyiségű víz autókat sodort el helyi idő szerint hétfő délután. A kiöntő Short Creek patak sáros vízzel és törmelékkel árasztotta el a kisváros utcáit.

A lakosságot azért is érte váratlanul a katasztrófa, mert a városka közvetlen közelében nem volt nagyobb esőzés, viszont a hegyekben annál jobban esett.

Az elsodort kocsikban több anyuka és fiatal gyermek is megfulladt, a legfiatalabb a jelentések szerint mindössze négy éves volt.

kutv.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.