KÖPÖNYEG IDŐJÁRÁS-ELŐREJELZÉS

Kedd estig kitart az utolsó meleg hétvége

Folytatódik a strandidő: országszerte ragyogó napsütés valószínű, csapadék továbbra sem lesz. A hőmérsékletben sem várható változás, 30-35 fokos tikkasztó meleg lesz.

2015.08.28 10:42ma.hu
Forrás: Youtube

Szombat

Túlnyomóan napos idő lesz, csak kevés fátyolfelhőzet várható. Eső kizárt. Hajnalban néhol párás lesz a levegő, foltokban köd is képződhet. Reggel szinte szélcsend lesz, délután a keleties szél lehet gyenge. Reggelre 17 fok köré csökken a hőmérséklet, délután országos hőségre számíthatunk 30-35 fokos értékekkel - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Vasárnap

Folytatódik a strandidő: országszerte ragyogó napsütés valószínű, csapadék továbbra sem lesz. A hőmérsékletben sem várható változás, 30-35 fokos tikkasztó meleg lesz.

Hétfő

Napos, száraz idő lesz. Marad a nyár végi kánikula 31 és 36 fok közé kúszik délutánra a hőmérő higanyszála.

Kedd

Estig nem lesz változás időjárásunkban. Sok napsütés ígérkezik, eső nem várható. Estétől aztán megélénkül, ÉNy-on megerősödik az ÉNy-i szél, mellyel megkezdődik a lehűlés.

Szerda

Északnyugat felől folytatódik a lehűlés, egyre nagyobb területen szűnik meg a hőség. Az ÉNy-i szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Délutántól egyre többfelé ered el az eső.

Csütörtöktől

Borongós idő lesz gyakori esővel, záporral. A hőmérséklet tovább csökken, a csúcsérték általában 20 és 25 fok között változik majd.

Fronthatás: nincs front

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.